Aanbouw nodig?

Het is van belang dat u ruimte in uw huis heeft. Overweegt u aanbouw? Schakel Klusbedrijfwijzer in! Laat uw eigen ideeën uitvoeren door onze vakexperts.

Verschillende soorten aanbouw

Voor u is het van belang dat u genoeg ruimte in uw huis heeft, wanneer dit nog niet het geval is kunt u een aanbouw overwegen. U kunt uw eigen ideeën laten uitvoeren door onze vakmensen en zij kunnen u tegelijkertijd adviseren over de voor- en nadelen van verschillende constructies.

Voorbeelden aanbouw

Er zijn veel aanbouwen mogelijk. Zo zijn er een aantal standaard aanbouw mogelijkheden, maar u kan ook bij ons terecht wanneer u een andere invulling heeft. Wij voorzien u graag van advies, afgestemd op uw woning. Een aantal voorbeelden van aanbouw die onze vakmannen u bieden zijn:

  • Erker
  • Dakkapel
  • Veranda
  • Garage
  • Keukenaanbouw
  • Badkameraanbouw
  • Bijkeuken
  • Uitbreiding van uw woonkamer

Voordelen aanbouw

Is uw woning te klein maar zit u niet te wachten op een verhuizing? Dan is het verstandig om aan uw woning een extra ruimt te bouwen. U bespaart uw het geld en de tijd die een verhuizing kost. Een uitbouw van uw woning laat u genieten van vele voordelen. Zo wordt u leefruimte vergroot, wat zorgt voor extra wooncomfort. Ook zal de waarde van uw woning stijgen wanneer u uw huidige woning laat uitbreiden.

Offerte

Vanwege ons ruime aanbod aan vakmensen kunt u meerdere offertes aanvragen. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend. U ontvangt verschillende offertes van bedrijven uit ons netwerk. De offertes kunt u op uw eigen gemakt vergelijken door bijvoorbeeld te kijken naar de prijs en kwaliteit.

Vergunningen

Voor een aanbouw is er in een aantal gevallen een bouwvergunning nodig. Voor het aanvragen van een vergunning heeft u bouwtekeningen nodig. Het is daarom goed om eerst de plannen te bespreken met onze vakmannen. Vervolgens kunt u bij uw gemeente vragen of er een vergunning nodig is met de plannen die voor uw woning liggen. Voor het aanvragen van een bouwvergunning kunt u ons altijd om advies vragen. Wij raden u aan om de bouwplannen vooraf met uw buren te bespreken. Een grote kans dat u hiermee problemen weet te voorkomen. Of u nu wel of geen vergunning nodig heeft, buren willen ook niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Dus persoonlijk bespreken wat de plannen zijn, heeft u de eerste goede stap gezet.

Een aanbouw op maat voor een goede prijs

U wilt graag meer woonruimte en kunt dat realiseren door een aanbouw. Wij bieden vakmensen die voor een goede prijs uw dromen verwezenlijken.