Hulp nodig van een klusbedrijf in Arnhem? Klusbedrijfwijzer!

klusbedrijf aanbouw

Klusbedrijf voor een duurzame woning

Een klusbedrijf hoeft niet alleen ingeschakeld te worden voor reparatie of renovatie. Ook kunt u bij deze specialisten terecht wanneer u graag uw woonruimte in Arnhem wilt verbeteren met het oog op het energielabel van uw huis. Bij Klusbedrijfwijzer bent u aan het juiste adres voor de eerste stap naar een duurzame woning. Wij koppelen u aan het juiste klusbedrijf dat u voorziet van het juiste advies en vervolgens de werkzaamheden uitvoert.

Energielabel

Sinds 2015 hebben de meeste woningen in Arnhem en de rest van Nederland een energielabel. Aan de hand van dit label kunt u zien in hoeverre uw woning energiezuinig is. Heeft u bijvoorbeeld weinig of geen isolatie in uw woning? Dan is de kans groot dat het energielabel laag is, omdat u gemiddeld meer moet stoken dan bijvoorbeeld andere inwoners van Arnhem met volledige isolatie in de woning. Overweeg daarom om een klusbedrijf uit Arnhem in te schakelen. De specialisten van het klusbedrijf overleggen met u welke werkzaamheden vereist zijn en wat verder nog tot de mogelijkheden behoort. Zo stijgt uw woning niet alleen in waarde, maar verdient u zelf ook nog eens de investering terug door te besparen op uw energierekening.

Subsidie gemeente Arnhem

Heeft u op het moment op financieel gebied weinig of geen mogelijkheden om deze aanpassingen uit te laten voeren door een klusbedrijf uit? Controleer dan of het mogelijk is om subsidie aan te vragen bij gemeente Arnhem. Kijk op de website van de gemeente Arnhem hoe u in aanmerking komt voor deze vorm van subsidie.

<script src='' type='text/javascript'></script><script src='' type='text/javascript'></script>

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen duurzame woning

Bent u nog niet helemaal overtuigd om het energielabel van uw woning in Arnhem te laten verbeteren? Dan zetten wij de voordelen nog voor u op een rijtje:

 • Hogere waarde woning door beter energielabel
 • Minder stookkosten
 • Lagere energierekening
 • Mogelijkheden voor subsidie gemeente Arnhem
 • Meer wooncomfort

Schakel voor deze werkzaamheden de hulp in van de specialisten van een klusbedrijf uit Arnhem. Klusbedrijfwijzer brengt u graag in contact met het juiste bedrijf bij u in de buurt.

Restauratie, uitbouw en automatisering

Naast de woning aanpassen met het oog op een hoger energielabel, kunt u ook voor andere werkzaamheden in en rondom uw woning rekenen op onze specialisten van een klusbedrijf uit Arnhem:

 • Restauratie

Is de gevel van uw woning beschadigd door aanslag? Dan is het tijd voor een grondige reiniging door de specialisten van een klusbedrijf uit Arnhem. Door middelen van enkele speciale technieken reinigen zij de gevel grondig. Daarna voorzien de klusjesmannen deze van een nieuwe verflaag. Woont u in een monumentaal pand? Ook dan is het mogelijk om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren, zonder dat de huidige waarde verloren gaat. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Uitbouw

Is door gezinsuitbreiding uw huidige woning te klein? Dan is het mogelijk om bijvoorbeeld de woonkamer grote te laten maken door middel van een uitbouw. Wilt u de woonkamer juist wat karakteristieker? Dan is een uitbouw als een erker een geschikte optie. Daarnaast is het ook mogelijk om een dakkapel te laten plaatsen op zolder, zodat u deze ruimte kunt gebruiken als slaapkamer.

 • Automatisering

Woont u in een vrij grote woning in Arnhem en wilt u controle over de verlichting door middel van een afstandsbediening of uw tablet? Of wilt u uw woonruimte voorzien van een compleet beveiligingssysteem inclusief camera’s? Bij elk aangesloten klusbedrijf in Arnhem zijn er wel een aantal experts op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en installatie rondom de technische snufjes voor uw woning.

 • Kleine klusjes

Zelf voor de kleinste klussen kunt u contact met ons opnemen. Ziet u het niet zitten om het stopcontact zelf te vervangen? Of wilt u al tijden nieuw behang op de muren van uw woonkamer, maar durft u deze klus niet zelf aan te pakken? Neem dan contact op met Klusbedrijfwijzer en wij verwijzen u door naar een klusbedrijf in Arnhem.

Werkzaamheden klusbedrijf

Zoveel eerder aangegeven kan een klusbedrijf uit Arnhem u helpen om uw woning duurzamer te maken door middel van een aantal aanpassingen. Hierbij zetten wij de mogelijkheden voor u op een rij:

 • Isolatie

Woont u in een relatief oude woning en voelt het altijd koud en vochtig aan op de zolder? Dan is de kans aanwezig dat u slechte of zelfs geen dakisolatie heeft. Hierdoor vervliegt de warmte sneller via het dak en is het sneller vochtig in deze ruimte door de condens. Ook goede isolatie van de kelder en kruipruimte door een klusbedrijf kan positief uitpakken met het oog op uw energieverbruik. De kelder of kruipruimte is vaak de basis van uw woning in Arnhem. Wanneer deze te veel vocht bevat, bestaat de mogelijkheid dat u last krijgt van opstijgend vocht door uw hele woning. Hierdoor kan elke ruimte kouder en vochtiger aanvoelen, waardoor u meer gaat stoken.

 • Vervangen glas

Wanneer u alleen enkel glas heeft in uw woonruimte, kan de warmte ook via deze weg sneller vervliegen. Vraag aan de specialisten van een klusbedrijf uit Arnhem om deze ramen te vervangen voor exemplaren met dubbel glas. Naast minder hoeven stoken is er nog een andere fijne bijkomstigheid. Door dubbel glas heeft u ook minder last van het lawaai van buitenaf en blijft het geluid bij u ook beter binnen. Zo wordt uw woning minder gehorig.

 • Zonnepanelen

Wek energie op door middel van zonnepanelen. Maakt u zich zorgen dat de zon zich niet voldoende laat zien in Arnhem voor de benodigde elektriciteit? Maakt u zich geen zorgen. Het is een feit dat de zon genoeg schijnt om actief gebruik te kunnen maken van zonnepanelen. Zeker in combinatie met complete isolatie van uw woning is dit dé manier om energiezuinig te leven. De specialisten van een klusbedrijf voorzien u volledig van de juiste informatie en zorgen dat de panelen geheel vakkundig worden aangebracht op het dak van uw woning in Arnhem.

 • Cv-ketel vervangen

Valt de huidige cv-ketel steeds in storing? Moet u om de paar dagen de waterdruk van uw toestel bijvullen? Overweeg dan om uw huidige ketel te vervangen voor een energiezuiniger model, zoals een hr-ketel. Met dit toestel wekt u elektriciteit op die u weer kunt gebruiken voor de rest van uw woning. Een klusbedrijf uit Arnhem helpt u graag aan advies van de specialisten. Vervolgens maken zij het plaatje compleet door het toestel in uw woning te vervangen.

Meer informatie klusbedrijf in Arnhem

Wilt u graag meer advies van een klusbedrijf hoe zij uw woning in Arnhem duurzamer kunnen maken? Of wilt u optimale automatisering in uw woning? Geef dan uw wensen door via het contactformulier. Binnen enkele uren ontvangt u verschillende offertes in uw mailbox. Kijk en vergelijk en beslis welk klusbedrijf u gaat helpen om deze wensen te verwezenlijken.

U bent op de pagina van Arnhem, u kunt onze klusbedrijven ook vinden in Barneveld en Bemmel en Bennekom.