Xavi -> Snel, voordelig, goed en betrouwbaar

Dé Klusjesman Van Dalfsen

Direct contact
Afspraak maken
Andere locaties

Klusjesman Dalfsen

Bent u op zoek naar een vakbekwame klusjesman in Dalfsen? Onze klussers beschikken over jarenlange ervaring en kunnen u helpen met een scala aan taken binnen en buiten uw woning of onderneming. Of het nu gaat om minimale herstelwerkzaamheden of grote verbouwingen, onze vakmensen in Dalfsen zijn er om u te helpen.

Elke klus, groot of klein

Onze vakmannen in Dalfsen zijn niet zomaar handige harry's. Deze gepassioneerde professionals zijn gespecialiseerd in zowel kleine als grote klussen. Of het nu gaat om een simpele kraanreparatie, een grondige onderhoudsklus of een complete verbouwing, onze vakmannen in Dalfsen staan te popelen om u te helpen.

Bij KlusbedrijfWijzer begrijpen we wat onze klanten nodig hebben. Daarom hebben we ons team zorgvuldig samengesteld uit de betrouwbaarste en klantvriendelijke vakmannen in Dalfsen. Onze vakmannen zijn niet alleen zeer vakkundig, maar ook enorm vriendelijk en communicatief vaardig. Op die manier zorgen we ervoor dat we altijd precies begrijpen wat u van ons verwacht. Bovendien zijn we uiterst flexibel en bereid om die extra mile te gaan om uw verwachtingen te overtreffen.

Als u op zoek bent naar een vakman die weet waar hij mee bezig is, dan hoeft u niet verder te zoeken dan KlusbedrijfWijzer in Dalfsen! Of u nu een kleine klus heeft of een groot project gepland heeft, wij staan altijd voor u klaar.

Spoed? Vandaag geholpen

Scherp tarief v.a. 42,50

Gem. beoordeling: 4,7 uit 5

Geen klus te klein

Werk niet goed? We komen gratis terug.

klusser-Jan

Adres(Vereist)

Goede klusjesman herkennen

Bent u op zoek naar een klusjesman in Dalfsen, maar weet u niet hoe u een goede klusjesman kunt herkennen? Het is begrijpelijk dat u zich afvraagt hoe u de juiste persoon voor de klus kunt vinden.

Een van de gemakkelijkste manieren om een goede klusjesman te vinden, is door vrienden of familie te vragen naar hun ervaringen met klusjesmannen in Dalfsen. Daarnaast kunt u op zoek gaan naar reviews op het internet om te zien wat anderen zeggen over de diensten van klusbedrijven in Dalfsen.

Ook zijn er verschillende keurmerken zoals VCA, Vakgarant, Bovak en meer. Wanneer u een klusbedrijf kiest dat bij een van deze keurmerken is aangesloten, weet u dat zij aan strenge eisen voldoen en u kunt verwachten dat u goede service krijgt.

Kortom, door te vragen naar ervaringen van anderen en door op zoek te gaan naar keurmerken en reviews op het internet, kunt u een goede klusjesman in Dalfsen vinden voor uw klus.

Wat kost een klusjesman?

De kosten voor een klusjesman kunnen afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals de locatie, de grootte en complexiteit van de klus en de ervaring en expertise van de klusjesman.

Bij ons in Dalfsen hanteren wij een uurtarief van 47,50 euro voor onze gekwalificeerde en ervaren klusjesmannen. Dit tarief is scherp geprijsd en wij zorgen dat we vooraf duidelijke afspraken maken om eventuele misverstanden te voorkomen en de klanttevredenheid te garanderen.

Het is echter belangrijk om te weten dat het tarief kan variëren, afhankelijk van de aard en omvang van de klus. Wij vinden het daarom belangrijk om duidelijk te communiceren over de tarieven en eventuele bijkomende kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Timmerman

Timmerman Dalfsen

Op zoek naar professionele timmermannen in Dalfsen? Wij zijn er voor jou! Onze ervaren vakmensen zijn gespecialiseerd in allerlei soorten timmerwerkzaamheden, van meubels op maat tot het bouwen van complete huizen. Met ons ben je verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Of je nu op zoek bent naar een timmerman voor kleine klussen in huis, of juist voor grootschalige projecten, wij kunnen je helpen. Wij begrijpen dat het vinden van een goede en betrouwbare timmerman belangrijk is, daarom staan wij voor je klaar met onze professionele en ervaren diensten.

Ons team van timmermannen in Dalfsen heeft jarenlange ervaring in het vak. Of het nu gaat om het renoveren van een oude woning of het bouwen van een nieuwe schuur, wij staan voor je klaar om je te helpen bij elke stap van het proces.

Onze klusjesman voert o.a. het volgende timmerwerk uit:
Het maken of repareren van deuren, ramen, plafonds en wanden. Het vervangen of repareren van kozijnen. Het bouwen of repareren van veranda's of aanbouwen. Het maken of repareren van houten trappen. Het bouwen of repareren van schuurtjes, houten huisjes of andere bijgebouwen. Het plaatsen of repareren van dakgoten. Het installeren of repareren van houten vloeren. Het maken of repareren van meubels, zoals tafels, stoelen, kasten, enz.

Loodgieter Dalfsen

Heb je last van lekkende kranen, verstopte afvoeren of problemen met je cv-ketel? Onze loodgieter in Dalfsen kan je helpen! Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten loodgieterswerkzaamheden en staan 24/7 voor je klaar.

Onze professionele en ervaren loodgieters kunnen je helpen met alles, van kleine reparaties tot grote projecten. Of het nu gaat om het vervangen van een kraan of het installeren van een volledig nieuwe badkamer, wij staan voor je klaar om je te helpen.

Wij begrijpen dat loodgietersproblemen nooit op een goed moment komen, daarom bieden wij snelle en betrouwbare service tegen een betaalbare prijs. Bel ons vandaag nog en wij komen direct naar je toe om je probleem op te lossen.

Onze klusjesman voert o.a. het volgende loodgieterwerk uit:
Het repareren of vervangen van lekkages in leidingen, toilet, gootstenen, enz. Het installeren, vervangen of repareren van sanitair zoals toiletten, douches, baden, wastafels en kranen. Het installeren van nieuwe waterleidingen of afvoerleidingen. Het installeren of repareren van gasleidingen. Het installeren of repareren van verwarmingselementen, zoals radiatoren. Het onderhouden of repareren van pompen of andere systemen die betrekking hebben op de waterdruk. Het installeren of repareren van waterzuiverings- en filtratiesystemen.

Loodgieterwerk Dalfsen
Buurman
Geen handige buurman?

Vraag het ons!

 
Spoed? Vandaag geholpen!
Scherp tarief
Oud Holandse service
Echt vakmanschap
Elektra werkzaamheden

Elektricien Dalfsen

Op zoek naar een betrouwbare en professionele elektricien in Dalfsen? Wij zijn er voor jou! Onze ervaren en gecertificeerde elektriciens kunnen je helpen bij allerlei soorten elektrische problemen en installaties.

Of het nu gaat om het vervangen van een stopcontact of het installeren van nieuwe verlichting, wij staan voor je klaar om je te helpen. Onze elektriciens werken snel, efficiënt en tegen een betaalbare prijs, zodat je niet lang hoeft te wachten op een oplossing voor je probleem.

Wij begrijpen dat elektriciteit gevaarlijk kan zijn, daarom staan wij voor je klaar met onze professionele en veilige diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze klusjesman voert o.a. het volgende elektrowerk uit:
Het vervangen of repareren van stopcontacten, schakelaars, dimmers. Het aanleggen, vervangen of repareren van elektrische bedrading. Het aansluiten van verlichting, zoals LED, binnen- en buitenverlichting. Het installeren of repareren van verdeelschakelaars of meterkasten. Het installeren of repareren van veiligheidssystemen, zoals rookmelders of aardlekschakelaars. Het installeren van slimme technologie, zoals thermostaten of beveiligingscamera's. Het aansluiten of repareren van huishoudelijke apparaten zoals ovens, koelkasten, vaatwassers en wasmachines. Het installeren of repareren van elektronische systemen zoals surround-sound-systemen, home-entertainmentsystemen of computers. Het aansluiten of repareren van buitenverlichting of zonnepanelen. Het verzorgen van periodiek onderhoud aan de elektrische systemen van uw huis.

Schilder Dalfsen

Wil je dat jouw huis er weer als nieuw uitziet? Onze schilders in Dalfsen zijn er om je te helpen! Met onze professionele en kwalitatieve diensten zorgen wij ervoor dat jouw huis er weer prachtig uitziet.

Onze schilders zijn ervaren vakmensen die werken met de beste materialen en technieken. Of het nu gaat om het schilderen van je woonkamer of het volledig renoveren van je gevel, wij staan voor je klaar om je te helpen.

Wij begrijpen dat jouw huis een belangrijke plek is, daarom werken wij zorgvuldig en efficiënt om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk overlast hebt tijdens onze werkzaamheden. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Kies voor onze schilders in Dalfsen en geniet van een prachtig resultaat!

Onze klusjesman voert o.a. de volgende schilderwerkzaamheden uit:
Binnenschilderwerk, zoals het schilderen van muren, plafonds, deuren, trappen, kozijnen, enz. Buitenschilderwerk, zoals het schilderen van gevels, dakkapellen, ramen, deuren, schuurtjes, enz. Schilderwerk aan houten structuren, zoals schuttingen, hekwerken, pergola's, enz. Schilderwerk aan meubels, zoals tafels, stoelen, kasten, enz. Schilderwerk aan metaal, zoals deuren, ramen, hekwerken, enz. Schilderwerk voor speciale effecten, zoals marmerimitatie, patroon- of glasvezeltechnieken. Schilderwerk van nieuwbouw of nieuw geplaatste houten elementen zoals kozijnen, vloeren, enz. Voorbereiden van de oppervlakken zoals stuccen, spackspuiten, gronden, schuren, ontvetten, enz. Verwijderen van oude verf of vernislagen door middel van chemisch of mechanisch. Schilderwerk voor onderhouds- of renovatieprojecten. Schilderwerk voor binnen- of buiten ruimtes, zoals keukens, badkamers, garages enz. Schilderwerk voor speciale ruimtes, zoals kinderkamers, ziekenhuiskamers, enz.

schilderwerkzaamheden Dalfsen

Wij werken door heel Nederland

U bent op de pagina van Dalfsen, u kunt onze vakmannen ook vinden in Dedemsvaart, Deventer en Enschede.

klusser-Jan
Onze man in Dalfsen

Klusjesman uitgelicht

Hoi, ik ben Xavi Cadefau geboren en getogen in Dalfsen aan de Ruitenborghstraat.

Ik ben klusser in Dalfsen en help mensen die deze pagina bezoeken. Mijn doel is om onze klusservice in Dalfsen zo goed mogelijk te houden, van vrijblijvend advies tot oplevering van een project. Iedereen die contact met mij opneemt, adviseer ik om de website van de gemeente www.dalfsen.nl te bezoeken. Er zijn zoveel subsidiepotjes, misschien is er ook iets voor jullie te halen. Bent u niet van het mailen, loop dat binnen bij het gemeentehuis van Dalfsen aan de Raadhuisstraat 1.

explainer-video-klusbedrijfwijzer.nl
Dakwerk door klusjesman

Dakdekker Dalfsen

Heb je last van een lekkend dak of ben je toe aan een nieuw dak? Onze dakdekker in Dalfsen kan je helpen! Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en vervangen van daken en zorgen ervoor dat jouw dak weer veilig en waterdicht is.

Onze professionele dakdekkers hebben jarenlange ervaring en werken met hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat jouw dak lang meegaat. Of het nu gaat om platte daken, hellende daken of dakgoten, wij staan voor je klaar om je te helpen.

Wij begrijpen dat een dakreparatie of -vervanging een grote investering kan zijn, daarom bieden wij onze diensten aan tegen een betaalbare prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Kies voor onze dakdekker in Dalfsen en geniet van een veilig en duurzaam dak boven je hoofd!

Een klusjesman kan o.a. de volgende soorten dakdekkerswerkzaamheden uitvoeren: Onderhoud en reparaties aan verschillende soorten daken, zoals platte daken, schuine daken, daken met leien, daken met metalen platen, enz. Vervangen of repareren van dakbedekking zoals leien, metalen platen, bitumen, enz. Vervangen of repareren van dakranden, goten, afvoeren en regenpijpen. Herstel van water- of windbeschadiging. Het leggen van isolatie en onderdak. Het aanbrengen van waterproofing. Het installeren van dakramen, dakkapellen en andere dakopbouwen. Het installeren of repareren van zonnepanelen. Aanbrengen van verf of coating voor bescherming tegen weersinvloeden. Het verzorgen van periodiek onderhoud aan de dakbedekking van de woning.

Tuinman Dalfsen

Ben je op zoek naar een tuinman in Dalfsen? Wij helpen je graag! Onze tuinman is een ervaren en professionele vakman die alles weet van tuinieren en tuinonderhoud.

Of het nu gaat om het snoeien van bomen en struiken, het aanleggen van nieuwe borders of het onderhouden van je gazon, onze tuinman staat voor je klaar om je te helpen bij alle tuinwerkzaamheden.

Wij begrijpen dat jouw tuin een belangrijke plek is om te ontspannen en te genieten, daarom werken wij met zorg en aandacht om ervoor te zorgen dat jouw tuin er altijd mooi en verzorgd uitziet. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Kies voor onze tuinman in Dalfsen en geniet van een prachtige tuin!

Onze klusjesman voert o.a. het tuinierswerkzaamheden uit:
Onderhouden van bestaande tuinen, zoals het snoeien van bomen en heggen, maaien van gras, verwijderen van onkruid, enz. Aanleggen van nieuwe tuinen, zoals het aanleggen van grasvelden, bloembedden, paden, enz. Verbeteren van tuinen, zoals het toevoegen van borders, terrassen, pergola's, waterpartijen, enz. Verwijderen van bomen of het opruimen van bosjes. Plaatsen of repareren van schuttingen, hekwerken, enz. Plaatsen of repareren van tuinmeubilair en tuinornamenten. Plaatsen of repareren van bewateringssystemen. Plaatsen of repareren van verlichting. Plaatsen of repareren van tuinhuisjes, schuurtjes, enz.

klusjesman hovenier

Onze klanten aan het woord

Dylan Jones - 07.07.2024

De kozijnen van ons nieuwe huis door dit bedrijf laten schilderen, vakkundig en zeer behulpzaam! De klus was binnen een dag geklaard.

Ruben Velderman - 20.07.2024

uit Diemen

Na veel offertes te hebben vergeleken kozen we voor een tuinman van Klusbedrijfwijzer. Nu kunnen we dagelijks genieten van onze nette tuin. Als we vragen hebben mogen we altijd bellen, het is een zeer betrokken bedrijf.

Jan Geerts - 19.07.2024

uit Lemmer

We keken altijd uit op een kaal stuk grond naast ons huis. We wilden hier iets mee doen, maar het kwam er steeds niet van. Totdat een vriend van ons ons introduceerde aan een hovenier.


Bram Veltman - 21.07.2024

Na de storm van afgelopen week was er schade in de goten van het dak. Het duurde wat langer dan ik had gehoopt, maar uiteindelijk heeft de loodgieter het dak grondig nagekeken en wat reparaties gedaan. 

Giel Elsenaar - 14.07.2024

Het is fijn dat er een hovenier om de week bij mijn moeder op bezoek gaat om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Aangezien ik zelf drie uur verderop woon, is dit voor mij een uitkomst.

De voordelen van het inschakelen van ons klussenbedrijf in Dalfsen?

Er zijn veel voordelen aan het inschakelen van ons klussenbedrijf in Dalfsen voor het uitvoeren van klussen. Hieronder staan enkele van de belangrijkste voordelen:

 • Professioneel werk: Ons klussenbedrijf beschikt over gekwalificeerde en ervaren vakmensen in Dalfsen die de juiste vaardigheden en gereedschappen hebben om de klus professioneel uit te voeren.
 • Efficiency: ons klussenbedrijf heeft meerdere klusjesmannen en kan daarom meerdere klussen tegelijkertijd uitvoeren, waardoor de klussen snel worden afgerond.
 • Garantie op werk: wij bieden garantie op ons werk, wat betekent dat we het werk opnieuw zullen doen als er iets fout gaat of als u niet tevreden bent met het eindresultaat.
 • Voorbereiding en planning: wij zorgen voor een goede voorbereiding en planning van de klus, zodat alles op tijd afgerond kan worden.
 • Deskundig advies: wij kunnen u ook deskundig advies geven over de beste manier om de klus aan te pakken en welke materialen en technieken het geschiktst zijn voor uw specifieke situatie. Daarbij rekening houdend met de vereisten van Dalfsen.
Bob-de-Bouwer
Geen Bob in de buurt?

Vraag het ons!

 
Spoed? Vandaag geholpen!
Scherp tarief
Oud Holandse service
Echt vakmanschap

Uurtarief of totaalprijs?

Er zijn voordelen aan zowel een uurtarief als een totaalprijs als het gaat om het inhuren van een klusjesman in Dalfsen. Hieronder staan enkele factoren om te overwegen bij het maken van uw keuze:

 • Uurtarief: Als de klus onvoorspelbaar is of als er onverwachte problemen kunnen ontstaan, kan een uurtarief een goede optie zijn omdat u dan alleen betaalt voor de daadwerkelijke tijd die de klusjesman aan de klus besteedt. Hierdoor is het risico op onverwachte kosten beperkt.

 • Totaalprijs: Als de klus duidelijk omschreven is en de kosten vooraf inzichtelijk zijn, kan een totaalprijs een goede optie zijn. Dit geeft u vooraf een helder beeld van de kosten en voorkomt nare verrassingen. Bovendien kan een totaalprijs gunstiger zijn voor grotere projecten.

 • Ervaring: Als u een klusjesman kiest met veel ervaring in de branche, kan het verstandig zijn om een totaalprijs af te spreken. Dit geeft u de zekerheid dat de klus binnen het afgesproken budget wordt afgerond.

 • Vertrouwen: Als u het vertrouwen heeft in de klusjesman, kan het verstandig zijn om een uurtarief af te spreken. Dit geeft u flexibiliteit om eventuele wijzigingen in de klus door te voeren zonder dat dit direct extra kosten met zich meebrengt.

Het is belangrijk om te onthouden dat een goede klusjesman in Dalfsen eerlijk en transparant zal zijn over de kosten en dat u altijd vooraf duidelijkheid moet hebben.

Hamer-gereedschap

Check of uw klusjesman aangesloten is bij:

www.bouwgarant.nl

Bouwgarant.nl is een garantieregeling voor consumenten die gebruik maken van de diensten van aangesloten aannemers. Het is een garantie die wordt geboden om consumenten te beschermen tegen financiële risico's in verband met de bouw, verbouw of renovatie van hun woning. Bouwgarant.nl is er voor consumenten die zelf een aannemer kiezen voor de bouw, verbouw of renovatie van hun woning in Dalfsen.

www.vca.nl

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is een certificeringsysteem dat bedrijven in de bouw en industrie helpt om veiligheid, gezondheid en milieu op een hoog niveau te beheersen. Het systeem is ontwikkeld om de risico's op werkplekongevallen te verminderen en tegelijkertijd de kwaliteit van het werk te verbeteren.

www.vlok.nl

VLOK staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers in de Oliën- en Gas industrie. Het is een certificeringssysteem dat specifiek is ontworpen voor bedrijven in de oliën- en gasindustrie. Het systeem is vergelijkbaar met VCA en heeft hetzelfde doel: om de risico's op werkplekongevallen te verminderen en tegelijkertijd de kwaliteit van het werk te verbeteren.

www.komo.nl

KOMO is een keurmerk voor producten en diensten in de bouw, infrastructuur, milieu en gebouwgebonden installaties. Het keurmerk is bedoeld om de kwaliteit van deze producten en diensten te waarborgen. KOMO staat voor "Kwaliteitsborging voor de Overheid" en wordt vaak vereist door overheden voor aanbesteding van bouwprojecten. Het KOMO-keurmerk is een erkend keurmerk in Nederland. 

Laatste klussen

Klusjesman Dalfsen
Provincie: Overijssel
Gemeente: Dalfsen
Straat: Ruitenborghstraat
Postcode: 7721 BE
Land: Nederland
Klusbedrijf Dalfsen
Provincie: Overijssel
Gemeente: Dalfsen
Straat: Hoevenweg 1
Straat: Hoevenweg 1
Land: Nederland
Bob-de-Bouwer
Spoed? Vandaag geholpen!
Scherp tarief
Oud Holandse service
Echt vakmanschap
Wij doen ook:

Bestrating

Een prachtige bestrating kan de sfeer in uw tuin enorm verbeteren. Als u uw bestrating wilt laten aanleggen door een vakkundige klusjesman in Dalfsen, dan kunt u er zeker van zijn dat uw terras of oprit er tientallen jaren mooi uit zal blijven zien.

Er zijn tal van verschillende soorten tegels beschikbaar in verschillende maten en kleuren. U kunt ook kiezen uit verschillende legpatronen, zoals blokverband of elleboogverband. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende soorten tegels, zoals beton, klinkers en natuursteen. Onze klusjesman in Dalfsen staat graag tot uw beschikking om uw wensen te bespreken en samen met u mee te denken over de beste oplossingen.

Kies daarom voor onze professionele klusjesman in Dalfsen voor een duurzame en prachtige bestrating in uw tuin.

Metselwerk

Er zijn meerdere opties als het gaat om het leggen van metselwerk. Het is van groot belang dat er bij het metselen een legpatroon wordt toegepast, aangezien het ontbreken hiervan kan leiden tot een minder stabiele structuur. De vijf meest gebruikte legpatronen zijn het halfsteensverband, steensverband, Vlaams verband, klezorenverband en wildverband. Samen met onze deskundige klusjesman in Dalfsen, kunnen we het beste legpatroon bepalen dat past bij uw wensen.

Buitenkant stuccen

Het verbeteren van de uitstraling van uw huis kan heel effectief worden bereikt door het stuccen van uw buitenmuren. Daarnaast biedt het stucwerk ook bescherming voor uw gevel. Er zijn drie soorten stucwerk beschikbaar voor gebruik buitenshuis, namelijk: gepleisterde plint, schuurwerk en spachtelputz. Het is belangrijk om te weten dat voor dit soort werkzaamheden mogelijk een vergunning vereist is in Dalfsen.

Het aanbrengen van stucwerk op uw buitenmuren is een uitstekende manier om uw huis er mooier uit te laten zien en tegelijkertijd te beschermen tegen beschadiging. Er zijn verschillende soorten stucwerk beschikbaar die geschikt zijn voor gebruik buitenshuis, zoals gepleisterde plint, schuurwerk en spachtelputz. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de gewenste uitstraling van uw huis, kunt u het meest geschikte stucwerk kiezen.

Het is echter belangrijk om op te merken dat sommige steden en gemeenten in Dalfsen mogelijk een vergunning vereisen voordat u dergelijke werkzaamheden mag uitvoeren. Het is daarom raadzaam om de lokale voorschriften te raadplegen voordat u begint met het stuccen van uw buitenmuren.

Dakkapel plaatsen

Een dakkapel kan een waardevolle investering zijn voor uw huis in Dalfsen, omdat het extra ruimte kan creëren en de uitstraling en waarde van uw woning kan verhogen! Er zijn twee opties om een dakkapel te installeren: prefab of op maat gemaakt. Een prefab dakkapel wordt van tevoren in een werkplaats gemaakt en wordt vervolgens in één dag op het dak geplaatst door een klusbedrijf. Aan de andere kant vereist een op maat gemaakte dakkapel meer arbeid van een klusbedrijf, omdat deze ter plaatse op het dak wordt gemaakt. De kosten van een dakkapel variëren voornamelijk op basis van het materiaal en of het prefab of op maat gemaakt is. Als ervaren professionals plaatsen wij regelmatig dakkapellen in Dalfsen die op maat gemaakt zijn of prefab geleverd worden.

Door het plaatsen van een dakkapel kunt u genieten van extra licht en ruimte in uw huis, waardoor uw leefruimte toeneemt en uw huis in waarde kan stijgen. Een prefab dakkapel is een snelle en handige optie, terwijl een op maat gemaakte dakkapel een uniek ontwerp kan hebben dat specifiek op uw huis is afgestemd.

Verbouwingen

Bent u toe aan veranderingen in uw woning? Wilt u graag iets nieuws of meer ruimte creëren? Dan is het verstandig om professionele hulp in te schakelen om uw wensen te realiseren. Er zijn talloze opties als het gaat om verbouwingswerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van nieuwe muren, een aanbouw of uitbreidingen, of het laten plaatsen van een dakkapel.

Onze klusjesmannen in Dalfsen zijn snel en zorgvuldig en zorgen voor een perfecte afwerking, zodat u zelf geen omkijken heeft naar de klus. Het is echter wel van belang om goed voorbereid te zijn voordat u begint aan een verbouwing. Maak daarom een plan, een budget en een ontwerp vooraf, zodat alles duidelijk is en u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Buitenschilder

Het regelmatig onderhouden van de kozijnen en deuren van uw woning is van groot belang. Ons klusbedrijf in Dalfsen kan u hierbij helpen door het schilderwerk bij te houden. Op deze manier blijft uw woning of pand goed beschermd tegen weersinvloeden en zien de kozijnen, deuren en andere houten elementen er verzorgd uit. De kosten voor buitenschilderwerk kunnen variëren, afhankelijk van het materiaal en de oppervlakte van de te schilderen delen.

Timmerwerk

In Dalfsen biedt ons bedrijf gespecialiseerde timmerwerkzaamheden aan voor een breed scala aan projecten. Of het nu gaat om het bouwen en plaatsen van een schutting of het installeren van een prachtige houten veranda, wij zijn er om uw wensen te realiseren. Wij zijn ook beschikbaar voor projecten zoals het plaatsen van een dakkapel, tuinhuisje, inbouwkast, serre, carport en vlonder.

Wanneer uw houten kozijnen beschadigd zijn of beginnen te rotten, kan ons bedrijf deze vervangen om tocht en lekkage te voorkomen en het comfort in uw woning of bedrijfspand te behouden. Door onze diensten te gebruiken, zorgt u ervoor dat de waarde van uw woning of bedrijfspand behouden blijft.

Zonwering plaatsen

Bent u op zoek naar zonwering voor uw woning in Dalfsen, zodat u beschermd bent tegen de zon? Of heeft u recentelijk zonwering aangeschaft en kunt u wel wat hulp gebruiken bij de installatie? Onze professionele klusjesmannen staan voor u klaar om u te helpen met deze klus.

Wij kunnen u assisteren bij het ophangen van rolluiken, het bouwen en installeren van een zonnescherm, evenals bij het plaatsen van knikarmschermen. Alles is mogelijk en wij houden altijd rekening met uw specifieke wensen. Onze klusjesman zorgt ervoor dat de klus snel en vakkundig wordt uitgevoerd, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe zonwering.

Onderhoudswerk

Bij KlusbedrijfWijzer in Dalfsen kunt u terecht voor al het onderhoudswerk aan uw woning. Onze klusjesmannen zijn gespecialiseerd in veel uiteenlopende klussen, zoals het vervangen van dakramen, ramen of kozijnen, en reparaties aan de gevel. Ook dakwerk, zoals reparaties aan een schuin of plat dak, valt onder ons onderhoudswerk.

Het is verstandig om regelmatig een klusbedrijf in te schakelen om uw woning te laten inspecteren, zodat eventuele gebreken snel kunnen worden verholpen. Dit kan u uiteindelijk veel geld besparen, omdat problemen snel worden aangepakt en verdere schade wordt voorkomen.

Onze klanten aan het woord

Kenji Meeusen - 17.07.2024

uit Heiloo

Met vijf kinderen is het handig om een extra toilet in de woning te hebben. Maar ik had zelf geen idee hoe ik dat dan aan moest pakken. Jullie loodgieter heeft dat afgelopen zaterdag voor ons gedaan. Geen ochtendfile meer 🙂

Jorn Ketting - 16.07.2024

De dakdekker die wij via Klusbedrijfwijzer ingehuurd hebben heeft zulk netjes werk afgeleverd dat wij hier voortaan alle klussen laten uitvoeren.

Damian Charon - 20.07.2024

We hebben ons hele huis laten schilderen door Klusbedrijfwijzer. Ze kwamen met een heel team tegelijk, en hebben zo in een rap tempo ons huis heel netjes geschilderd.

Bob-de-Bouwer
Spoed? Vandaag geholpen!
Scherp tarief
Oud Holandse service
Echt vakmanschap

Gevel impregneren

Een gevel speelt een belangrijke rol bij het beschermen van uw huis in Dalfsen tegen diverse weersomstandigheden. Wanneer de gevel niet langer goed beschermt en vochtplekken binnenshuis ontstaan, is het tijd voor een gevelrenovatie. Er zijn verschillende soorten gevelrenovaties beschikbaar, zoals het reinigen van de gevel, het vervangen van stenen of het opnieuw voegen van de gevel. Een andere mogelijkheid is het impregneren van de gevel.

Bij het reinigen van de gevel worden vuil en aanslag verwijderd om de uitstraling van uw huis te verbeteren. Het vervangen van stenen of het opnieuw voegen van de gevel kan nodig zijn als er sprake is van beschadiging of als het voegwerk is verouderd. Door de gevel te impregneren wordt vocht beter geweerd en wordt uw gevel beter beschermd tegen schadelijke weersomstandigheden.

Installatiewerk

Het uitvoeren van installatiewerk omvat verschillende taken, zoals het installeren van een keuken, sanitair of verwarmingssysteem. Het wordt sterk aanbevolen om een professional uit Dalfsen in te schakelen voor dit soort klussen. Een vakman kan bijvoorbeeld een hr-ketel installeren, elektriciteit aanleggen of waterleidingen installeren. Bovendien kan een professional ook helpen bij het ophangen van een airconditioner in huis of bij het aansluiten van kranen en het installeren van een afzuigsysteem.

Het is van groot belang om installatiewerkzaamheden door een professional te laten uitvoeren om ervoor te zorgen dat alles veilig en correct geïnstalleerd wordt. Een professionele installateur beschikt over de nodige kennis, vaardigheden en ervaring om de klus efficiënt en effectief uit te voeren.

Tegelzetten

Ben je op zoek naar professionele hulp bij het leggen van tegels? Overweeg dan om een klusbedrijf in Dalfsen in te huren. Er zijn verschillende opties en factoren die van invloed zijn op de kosten van het leggen van tegels. Het uurtarief van het klusbedrijf, de materiaalkeuze en het type tegels hebben allemaal invloed op de totale kosten. De meest voorkomende tegelsoorten zijn keramische tegels en natuurstenen. Naast de keuze van het materiaal is ook het legpatroon belangrijk. Als je een specifiek patroon wilt, zal dit de kosten verhogen. Hetzelfde geldt voor de grootte van de tegels; grotere tegels zullen meer kosten met zich meebrengen.

Keukenverbouwing

Is jouw keuken toe aan een opknapbeurt? Laat dan een klusbedrijf in Dalfsen de complete keuken of een gedeelte ervan renoveren. Bij een keukenrenovatie moet u denken aan het vervangen van keukenkastjes, het keukenblad, deuren en bijvoorbeeld de koelkast. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de keuken en wat uw wensen zijn ten aanzien van materialen en apparatuur.

Traprenovatie

Is jouw trap in huis verouderd en aan vervanging toe? Overweeg dan om een klusbedrijf in te schakelen voor het renoveren of vervangen van jouw trap. Er zijn talloze opties beschikbaar als het gaat om trappen, zoals open en gesloten modellen, rechte trappen of varianten met een kwart of wenteltrappen. Naast het type trap is ook het materiaal van belang, zoals hout, metaal of beton. Indien je geen compleet nieuwe trap wilt, is het tevens een mogelijkheid om de trap te renoveren door enkel de treden te vervangen.

Het renoveren van de trap kan niet alleen de uitstraling van jouw huis verbeteren, maar ook de veiligheid verhogen. Versleten treden of losse leuningen kunnen immers gevaarlijke situaties creëren, vooral voor jonge kinderen en ouderen. Door het renoveren van de trap creëer je niet alleen een veiligere omgeving, maar kun je ook een unieke uitstraling aan jouw woning geven.

Badkamer

Is de badkamer in uw woning in Dalfsen verouderd en toe aan een nieuwe uitstraling? Overweeg dan om de badkamer te laten renoveren door een professioneel klusbedrijf. Zij kunnen niet alleen een grondige renovatie uitvoeren, maar u ook adviseren over de verschillende opties die beschikbaar zijn. Het is van belang om uw wensen goed te overdenken voordat u begint met het verbouwen of renoveren van uw badkamer. Hierbij kunt u denken aan de indeling, of u bepaalde elementen wilt behouden of juist wilt vervangen, welke tegels u wenst en welke soort verlichting de voorkeur heeft.

Een professioneel klusbedrijf kan u helpen bij het realiseren van uw ideale badkamer. Ze beschikken over de juiste kennis en ervaring om een badkamerrenovatie tot een succes te maken. Zo kunnen zij de oude badkamer verwijderen en een nieuwe indeling voorstellen die aansluit op uw wensen en behoeften. Bovendien kunnen ze u adviseren over het gebruik van duurzame en energiezuinige materialen om zo uw badkamer niet alleen mooi, maar ook milieuvriendelijk te maken.

Als u ervoor kiest om uw badkamer te renoveren, kunt u genieten van talloze voordelen. Zo kan een nieuwe badkamer bijdragen aan een hogere waarde van uw woning, maar ook zorgen voor meer comfort en gebruiksgemak.

Leidingwerk

Als het gaat om leidingwerk, gaat het meestal om het repareren van een lekkage in de waterleiding of het installeren van nieuwe leidingen. Als u problemen heeft met uw cv- of hr-ketel of hulp nodig heeft bij leidingwerk, dan kunt u een klusbedrijf in Dalfsen inschakelen. Onze vakmensen in Dalfsen hebben de nodige expertise en zullen ervoor zorgen dat alles goed functioneert voordat ze vertrekken. U kunt dus rekenen op professionele hulp, deskundig advies en een hoog niveau van vakmanschap.

Wacht niet langer en laat het leidingwerk aan professionals over. Onze klusjesmannen in Dalfsen staan ​​altijd klaar om u te helpen, ongeacht de omvang van het project. Of u nu nieuwe leidingen moet installeren of een lekkage in de waterleiding moet repareren, wij hebben de kennis en ervaring om het werk snel en efficiënt uit te voeren.

Vloer leggen

Vloerbedekking is een cruciaal onderdeel voor het creëren van de juiste ambiance in uw woning. Wilt u een nieuwe vloer laten leggen? Dan kunt u ons klusteam uit Dalfsen inhuren om deze taak voor u uit te voeren. De keuze voor het type vloer is afhankelijk van uw voorkeuren en hoe deze past bij de rest van uw interieur. Er zijn verschillende materialen waaruit u kunt kiezen, zoals parket, laminaat, vinyl, tapijt en tegels. Elk van deze materialen heeft specifieke eigenschappen die u dient te overwegen, zoals de kosten, het onderhoud, de uitstraling en de veiligheid.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een warme uitstraling? Dan kan parket een goede keuze zijn. Of bent u juist op zoek naar een vloer die gemakkelijk te onderhouden is? Dan kan laminaat een geschikte optie zijn. Vinyl is waterdicht en kan daarom worden gebruikt in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Tapijt kan een gezellige sfeer creëren en is ook geluiddempend. Tegels zijn dan weer duurzaam en gemakkelijk te reinigen.

Wij adviseren u graag over de verschillende opties en helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw woning. Ons ervaren klusteam zorgt vervolgens voor een professionele en vakkundige installatie van uw nieuwe vloer.

Behangen

Het aanbrengen van behang kan een complexe taak zijn en zelfs huwelijken op de proef stellen. Maar waarom zou u zelf zwoegen als er bedrijven zijn die dit werk snel en efficiënt voor u kunnen doen? Door deze taak uit te besteden, hoeft u zich geen zorgen te maken over de klus en kunt u er zeker van zijn dat het op de juiste manier wordt uitgevoerd. Er zijn talloze soorten behang beschikbaar, variërend in materialen, kleuren en patronen, waardoor het kiezen van het juiste behang soms overweldigend kan zijn. Onze klusjesman in Dalfsen staat daarom voor u klaar om u van deskundig advies te voorzien.

De kwaliteit en duurzaamheid van behang is afhankelijk van het gebruikte materiaal. Er zijn verschillende soorten behang die veel worden gebruikt, zoals duplex, vinyl, acryl, vlies of glasvezelbehang. Elk type heeft zijn eigen unieke eigenschappen en toepassingsgebieden.

Onderzoek toont aan dat het zelf aanbrengen van behang tijdrovend en vermoeiend kan zijn en dat er vaak onvolkomenheden ontstaan, zoals bellen en scheuren. Dit kan leiden tot een onaantrekkelijk eindresultaat dat niet aan uw verwachtingen voldoet. Daarom is het raadzaam om een professional in te schakelen om het werk voor u uit te voeren.

Stucwerk

Er zijn meerdere soorten stucwerk verkrijgbaar en door de verschillende mogelijkheden kan het soms lastig zijn om een keuze te maken die aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren. Er zijn vijf veelgekozen soorten stucwerk: spackspuiten, sausklaar, behangklaar, sierpleister en schuurwerk.

Spackspuiten is een goede optie als u op zoek bent naar een betaalbare manier om uw muren te laten stuken. De reden dat deze methode goedkoper is dan andere stucwerk opties, is omdat het klusbedrijf gebruik maakt van een spuitmachine.

Saus- of behangklaar stucwerk wordt toegepast als de ondergrond niet egaal is. In dat geval wordt er een pleisterlaag aangebracht, die wordt afgewerkt zodat u daarna het oppervlak kunt verven of behangen.

Sierpleister is een stevige vorm van stucwerk die gemakkelijk te onderhouden is en een decoratieve afwerking geeft aan zowel plafonds als muren.

Tot slot is er schuurwerk, wat een unieke uitstraling geeft aan uw ruimte en vaak wordt gebruikt in vochtige ruimtes.

Met deze vijf veelvoorkomende stucwerk opties heeft u genoeg keuze om uw muren en plafonds de gewenste uitstraling te geven.

Riolering

Een goed functionerende riolering is essentieel voor een woning. Het is niet verstandig om zelf aan de slag te gaan met het installeren of verplaatsen van leidingen en rioleringen. Dit is een taak die het beste kan worden uitgevoerd door een professioneel klusbedrijf, zoals ons team in Dalfsen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van rioleringen, het opsporen van eventuele verstoppingen en het repareren van lekkages. Daarnaast zorgen we voor een juiste aansluiting, zodat afvalwater correct wordt afgevoerd en er geen problemen optreden met het toilet.

Het is van groot belang om de juiste stappen te nemen om de riolering van uw woning goed te onderhouden. Slecht onderhoud kan leiden tot verstoppingen en lekkages, wat kan resulteren in stankoverlast en schade aan uw woning. Dit kan uiteindelijk leiden tot hoge reparatiekosten en ongemak.

Het is daarom verstandig om periodiek onderhoud uit te laten voeren door een professioneel klusbedrijf. Zo kunt u problemen voorkomen voordat ze zich voordoen. Ons team in Dalfsen staat voor u klaar om u te helpen bij het onderhouden van uw riolering en het oplossen van eventuele problemen.

Bob-de-Bouwer
Geen Bob in de buurt?

Vraag het ons!

 
Spoed? Vandaag geholpen!
Scherp tarief
Oud Holandse service
Echt vakmanschap

Altijd dichtbij

U bent op de kluspagina van Dalfsen, u kunt onze klusjesmannen ook vinden in Dedemsvaart en Deventer en Enschede.

Onze klusjesmannen doen onder andere de onderstaande werkzaamheden in Dalfsen:

 • Monteren keuken
 • Aanrechtbladen
 • Vernieuwen kastjes
 • Bijplaatsen kastjes
 • Plaatsen toilet
 • Plaatsen bad/douche
 • Sloopwerkzaamheden
 • Repareren van witgoed
 • Vloerbedekking

 • Laminaat
 • Betegelen
 • Stuken
 • Aanleg sanitair
 • Verven
 • Monteren
 • Demonteren
 • Toilet
 • Badkamer

 • Radiator plaatsen
 • Slopen
 • Tegelen
 • Verstopping verhelpen
 • Plaatsen nieuwe kranen
 • Verhelpen lekkages
 • Kraan repareren
 • Lopende toilet repareren
 • Radiatoren installeren

 • Aansluiten wasmachine
 • Profielen plaatsen
 • Gipsplaten zetten
 • Stuccen
 • Verven
 • Plaatsen schutting
 • Bouwen van een vlonder
 • Maken van tuinmeubels
 • En meer...

Ons klusbedrijf kan u helpen met een breed scala aan klussen, van kleine reparaties tot complete renovaties. Dit omvat onder andere tuinonderhoud, verf- en schilderwerk, reparaties aan verwarming en sanitair, keuken- en badkamerrenovaties, dak- etc.

Er zijn net zoveel uurtarieven als dat er klusjesmannen zijn. Ze zijn er die voor 25,- euro zwart en onverzekerd een klus aanpakken... Maar als je een goede, ervaren, verzekerde klusjesman zoekt, die garanties geeft, dan beginnen de prijzen bij ongeveer 40,- euro per uur.

Dat is een goede vraag! Het stikt van de aanbieders zoals Werkspot, Zoofy, Klussenier en Casius. Als je zeker wil weten dat je een goede klusjesman in Dalfsen vindt, neem dan contact op met ons!

Wij werken werkt door heel Nederland en ook in Dalfsen
en Ankum - Hoonhorst - Lemelerveld - Nieuwleusen - Oudleusen - Broekhuizen - Dalfserveld - Dalmsholte - De Marshoek - De Meele - Den Hulst - Emmen - Engeland - Gerner - Hessum - Holt - Lenthe - Mataram - Millingen - Ooster-Dalfsen - Oudleusenerveld - Rechteren - Rosengaarde - Ruitenveen - Slennebroek - Strenkhaar - Vennenberg - Welsum.

Als je contact opneemt met een klusjesman, dan ben je in het gunstigste geval pas na enkele weken aan de beurt. Dat is niet handig bij een spoedklus. Daarom komen wij vandaag nog langs als het haast heeft!

Scroll naar boven