Mats -> Snel, voordelig, goed en betrouwbaar

Dé Klusjesman Van Roermond

Direct contact
Afspraak maken
Andere locaties

Klusjesman Roermond

Bent u op zoek naar een professionele klusjesman in Roermond? Onze klusjesmannen in Roermond hebben jarenlange ervaring in de bouw- en renovatiebranche en kunnen u helpen met een breed scala aan klussen in en rond uw huis of bedrijf. Of het nu gaat om kleine reparaties of grotere verbouwingen, onze klusjesman in Roermond kan u adviseren en ondersteunen bij elke stap van het proces.

Elke klus, groot of klein

Onze klusjesmannen in Roermond zijn niet zomaar een groepje handige harry's. Deze gepassioneerde professionals zijn namelijk gespecialiseerd in het uitvoeren van zowel grote als kleine klussen. Of u nu een simpele kraanreparatie nodig heeft, een grondige onderhoudsklus gepland heeft staan of een complete verbouwing voor ogen heeft, onze klusjesmannen in Roermond staan te popelen om u te helpen.

Bij KlusbedrijfWijzer weten we als geen ander wat onze klanten willen. Daarom hebben we ons team samengesteld uit de betrouwbaarste en klantvriendelijke vakmannen van Roermond. Onze klusjesmannen zijn niet alleen zeer vakkundig, maar ook enorm vriendelijk en communicatief vaardig. Zo zorgen we ervoor dat we altijd perfect begrijpen wat er precies van ons wordt verwacht. En daarbovenop zijn we ook nog eens enorm flexibel en bereid om net dat extra stapje te zetten om uw verwachtingen te overtreffen.

Dus bent u op zoek naar een klusjesman die echt weet waar hij mee bezig is? Zoek dan niet verder dan KlusbedrijfWijzer in Roermond! We staan altijd voor u klaar, of u nu een kleine klus heeft of een grote uitdaging voor ons in petto heeft. 

Spoed? Vandaag geholpen

Scherp tarief v.a. 42,50

Gem. beoordeling: 4,7 uit 5

Geen klus te klein

Werk niet goed? We komen gratis terug.

klusser-Jan

Adres(Vereist)

Goede klusjesman herkennen

Dus u zoekt een klusjesman in Roermond? Maar hoe weet u of een klusjesman in Roermond die u wilt inhuren goed is? Hoe herkent u een goede klusjesman in Roermond?

Het makkelijkst is om vrienden of familie te vragen met wie zij goede ervaringen hebben. Zoek daarnaast ook naar reviews om te kijken wat de ervaringen zijn.

Ook zijn er keurmerken zoals VCA, Vakgarant, Bovak, etc. Aangesloten klusbedrijven moeten aan strenge eisen voldoen om aan zo'n keurmerk te voldoen.

Wat kost een klusjesman?

De kosten voor een klusjesman variëren afhankelijk van de locatie, de grootte en de complexiteit van de klus, en de ervaring en expertise van de klusjesman.

Wij werken in Roermond voor een uurtarief van 47,50 per uur. Dat is een scherpe prijs voor onze gekwalificeerde en ervaren klusjesmannen in Roermond. Houd er wel rekening mee dat dit tarief kan variëren afhankelijk van de exacte klus.

Wij maken graag vooraf duidelijke afspraken om misverstanden te voorkomen en klanttevredenheid te garanderen.

Recente klusaanvragen uit Roermond

Timmerman

Timmerman Roermond

Onze timmermannen in Roermond zijn vakmensen met veel ervaring en passie voor houtbewerking. Ze maken meubels op maat en installeren complexe houten constructies van topkwaliteit. Wat hen onderscheidt van anderen, is hun oog voor detail en nauwkeurige aanpak van elk project. Ze nemen de tijd om naar de wensen van de klant te luisteren en zorgen dat het resultaat aan hun verwachtingen voldoet.

Bovendien werken ze goed samen met architecten en aannemers om elk project soepel te laten verlopen. Met hun passie en toewijding zijn onze timmermannen een waardevolle aanwinst voor elk bouwproject in Roermond, groot en klein.

Onze timmerman voert o.a. het volgende timmerwerk uit:
Het maken of repareren van deuren, ramen, plafonds en wanden. Het vervangen of repareren van kozijnen. Het bouwen of repareren van veranda's of aanbouwen. Het maken of repareren van houten trappen. Het bouwen of repareren van schuurtjes, houten huisjes of andere bijgebouwen. Het plaatsen of repareren van dakgoten. Het installeren of repareren van houten vloeren. Het maken of repareren van meubels, zoals tafels, stoelen, kasten, enz.

Loodgieter Roermond

Loodgieterwerk is ook een belangrijk aspect van het werk van onze klusjesman in Roermond en omvat het installeren, onderhouden en repareren van de verschillende systemen in een woning die gaan over water en afvoer. Dit kan variëren van kleine reparaties tot grotere projecten zoals het vervangen van een badkamer of het aanleggen van nieuwe leidingen.

Onze klusjesman voert o.a. het volgende loodgieterwerk uit:
Het repareren of vervangen van lekkages in leidingen, toilet, gootstenen, enz. Het installeren, vervangen of repareren van sanitair zoals toiletten, douches, baden, wastafels en kranen. Het installeren van nieuwe waterleidingen of afvoerleidingen. Het installeren of repareren van gasleidingen. Het installeren of repareren van verwarmingselementen, zoals radiatoren. Het onderhouden of repareren van pompen of andere systemen die betrekking hebben op de waterdruk. Het installeren of repareren van waterzuiverings- en filtratiesystemen.

Loodgieterwerk Roermond
Buurman
Geen handige buurman?

Vraag het ons!

Spoed? Vandaag geholpen!
Scherp tarief
Oud Holandse service
Echt vakmanschap
Elektra werkzaamheden

Elektricien Roermond

Elektrowerk vraagt om een gespecialiseerde klusjesman. Onze klusjesmannen in Roermond kunnen helpen met het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen in een woning. Dit kan variëren van kleine reparaties zoals het vervangen van een stopcontact tot grotere projecten zoals het aanleggen van nieuwe elektrische leidingen of het installeren van een nieuwe meterkast.

Onze klusjesman voert o.a. het volgende elektrowerk uit:
Het vervangen of repareren van stopcontacten, schakelaars, dimmers. Het aanleggen, vervangen of repareren van elektrische bedrading. Het aansluiten van verlichting, zoals LED, binnen- en buitenverlichting. Het installeren of repareren van verdeelschakelaars of meterkasten. Het installeren of repareren van veiligheidssystemen, zoals rookmelders of aardlekschakelaars. Het installeren van slimme technologie, zoals thermostaten of beveiligingscamera's. Het aansluiten of repareren van huishoudelijke apparaten zoals ovens, koelkasten, vaatwassers en wasmachines. Het installeren of repareren van elektronische systemen zoals surround-sound-systemen, home-entertainmentsystemen of computers. Het aansluiten of repareren van buitenverlichting of zonnepanelen. Het verzorgen van periodiek onderhoud aan de elektrische systemen van uw huis.

Schilder Roermond

Binnen en buiten schilderswerk is een van de taken die een klusjesman in Roermond met veel plezier uitvoert en het omvat het aanbrengen van verf of vernis op verschillende oppervlakken, zowel binnen als buiten een woning. Schilderwerk kan variëren van kleine reparaties zoals het oplappen van een gat in een muur tot grotere projecten zoals het schilderen van een gehele woning of gebouw in Roermond.

Onze klusjesman voert o.a. de volgende schilderwerkzaamheden uit:
Binnenschilderwerk, zoals het schilderen van muren, plafonds, deuren, trappen, kozijnen, enz. Buitenschilderwerk, zoals het schilderen van gevels, dakkapellen, ramen, deuren, schuurtjes, enz. Schilderwerk aan houten structuren, zoals schuttingen, hekwerken, pergola's, enz. Schilderwerk aan meubels, zoals tafels, stoelen, kasten, enz. Schilderwerk aan metaal, zoals deuren, ramen, hekwerken, enz. Schilderwerk voor speciale effecten, zoals marmerimitatie, patroon- of glasvezeltechnieken. Schilderwerk van nieuwbouw of nieuw geplaatste houten elementen zoals kozijnen, vloeren, enz. Voorbereiden van de oppervlakken zoals stuccen, spackspuiten, gronden, schuren, ontvetten, enz. Verwijderen van oude verf of vernislagen door middel van chemisch of mechanisch. Schilderwerk voor onderhouds- of renovatieprojecten. Schilderwerk voor binnen- of buiten ruimtes, zoals keukens, badkamers, garages enz. Schilderwerk voor speciale ruimtes, zoals kinderkamers, ziekenhuiskamers, enz.

schilderwerkzaamheden Roermond

Wij werken door heel Nederland

U bent op de pagina van Roermond, u kunt onze vakmannen ook vinden in Sittard, Stein en Tegelen.

klusser-Jan
Onze man in Roermond

Klusjesman uitgelicht

Hoi, ik ben Mats Wijland geboren en getogen in Roermond aan de Wijershoflaan.

Ik ben klusser in Roermond en help mensen die deze pagina bezoeken. Mijn doel is om onze klusservice in Roermond zo goed mogelijk te houden, van vrijblijvend advies tot oplevering van een project. Iedereen die contact met mij opneemt, adviseer ik om de website van de gemeente www.roermond.nl te bezoeken. Er zijn zoveel subsidiepotjes, misschien is er ook iets voor jullie te halen. Bent u niet van het mailen, loop dat binnen bij het gemeentehuis van Roermond aan de Markt 31.

explainer-video-klusbedrijfwijzer.nl
Dakwerk door klusjesman

Dakdekker Roermond

Onze allround klusjesmannen in Roermond zijn ook kundig met dakwerkzaamheden. Daken zijn belangrijk omdat een goed onderhouden dak nodig is voor de veiligheid en integriteit van een woning. Dit kan variëren van kleine reparaties zoals het vervangen van een dakpan tot grotere projecten zoals het vervangen van een geheel dak of het aanleggen van een nieuwe dakbedekking.

Een klusjesman kan o.a. de volgende soorten dakdekkerswerkzaamheden uitvoeren: Onderhoud en reparaties aan verschillende soorten daken, zoals platte daken, schuine daken, daken met leien, daken met metalen platen, enz. Vervangen of repareren van dakbedekking zoals leien, metalen platen, bitumen, enz. Vervangen of repareren van dakranden, goten, afvoeren en regenpijpen. Herstel van water- of windbeschadiging. Het leggen van isolatie en onderdak. Het aanbrengen van waterproofing. Het installeren van dakramen, dakkapellen en andere dakopbouwen. Het installeren of repareren van zonnepanelen. Aanbrengen van verf of coating voor bescherming tegen weersinvloeden. Het verzorgen van periodiek onderhoud aan de dakbedekking van de woning.

Tuinman Roermond

Voor tuinier/ en hovenierswerk kunt u ook bij onze klusjesman in Roermond aankloppen. Zoals voor het onderhouden, aanleggen en verbeteren van tuinen en buitenruimtes. Dit kan variëren van kleine klussen zoals het snoeien van een heg tot grotere projecten zoals het aanleggen van een nieuwe tuin of het herontwerpen van een bestaande tuin.

Onze klusjesman voert o.a. het tuinierswerkzaamheden uit:
Onderhouden van bestaande tuinen, zoals het snoeien van bomen en heggen, maaien van gras, verwijderen van onkruid, enz. Aanleggen van nieuwe tuinen, zoals het aanleggen van grasvelden, bloembedden, paden, enz. Verbeteren van tuinen, zoals het toevoegen van borders, terrassen, pergola's, waterpartijen, enz. Verwijderen van bomen of het opruimen van bosjes. Plaatsen of repareren van schuttingen, hekwerken, enz. Plaatsen of repareren van tuinmeubilair en tuinornamenten. Plaatsen of repareren van bewateringssystemen. Plaatsen of repareren van verlichting. Plaatsen of repareren van tuinhuisjes, schuurtjes, enz.

klusjesman hovenier
Onze klanten aan het woord

Kick Jonkman - 07.07.2024

uit Uitgeest

Voor onze nieuwe badkamer zochten wij iemand die in korte tijd al het sanitair goed kon installeren. De loodgieter van Klusbedrijfwijzer heeft dit supersnel gedaan en ook nog super netjes.

Maxim Doornhem - 20.07.2024

uit Dongen

Onze cv-ketel stopte er ineens mee. Heel vervelend natuurlijk, zeker in deze kouder periode. We werden ontzettend snel geholpen en konden binnen no-time weer genieten van warm water, fijn.

Ruben Draaisma - 19.07.2024

uit Houten

Samen met een aantal buren nieuwe dakbedekking aangevraagd, fijn dat we groepskorting konden krijgen. Er wordt goed meegedacht over alle mogelijkheden.


Jari Leguit - 21.07.2024

uit Emmen

We hebben een aantal maanden geleden ons huis verbouwd en via Klusbedrijfwijzer onder andere een goede dakdekker gevonden! Fijn dat een bedrijf zoveel mogelijkheden biedt.

Mats Westermann - 14.07.2024

uit Duiven

Net zoals bij vele anderen is mijn dak beschadigd door de harde wind van afgelopen dagen. Er zijn wat dakpannen verschoven en deze moesten met de regen zo snel mogelijk gerepareerd worden. Na een online zoektocht kwam ik uit bij Klusbedrijfwijzer. Ik ben erg tevreden met de service die ze hebben geboden!

De voordelen van het inschakelen van ons klussenbedrijf in Roermond?

Er zijn veel voordelen aan het inschakelen van ons klussenbedrijf in Roermond voor het uitvoeren van klussen. Hieronder staan enkele van de belangrijkste voordelen:

 • Professioneel werk: Ons klussenbedrijf beschikt over gekwalificeerde en ervaren vakmensen in Roermond die de juiste vaardigheden en gereedschappen hebben om de klus professioneel uit te voeren.
 • Efficiency: ons klussenbedrijf heeft meerdere klusjesmannen en kan daarom meerdere klussen tegelijkertijd uitvoeren, waardoor de klussen snel worden afgerond.
 • Garantie op werk: wij bieden garantie op ons werk, wat betekent dat we het werk opnieuw zullen doen als er iets fout gaat of als u niet tevreden bent met het eindresultaat.
 • Voorbereiding en planning: wij zorgen voor een goede voorbereiding en planning van de klus, zodat alles op tijd afgerond kan worden.
 • Deskundig advies: wij kunnen u ook deskundig advies geven over de beste manier om de klus aan te pakken en welke materialen en technieken het geschiktst zijn voor uw specifieke situatie. Daarbij rekening houdend met de vereisten van Roermond.
Bob-de-Bouwer
Geen Bob in de buurt? Wij wel!

Vraag het ons!

Spoed? Vandaag geholpen!
Scherp tarief
Oud Holandse service
Echt vakmanschap

Uurtarief of totaalprijs?

Er zijn voordelen aan zowel een uurtarief als een totaalprijs als het gaat om het inhuren van een klusjesman in Roermond. Hieronder staan enkele factoren om te overwegen bij het maken van uw keuze:

 • Uurtarief: Als de klus onvoorspelbaar is of als er onverwachte problemen kunnen ontstaan, kan een uurtarief een goede optie zijn omdat u dan alleen betaalt voor de daadwerkelijke tijd die de klusjesman aan de klus besteedt. Hierdoor is het risico op onverwachte kosten beperkt.

 • Totaalprijs: Als de klus duidelijk omschreven is en de kosten vooraf inzichtelijk zijn, kan een totaalprijs een goede optie zijn. Dit geeft u vooraf een helder beeld van de kosten en voorkomt nare verrassingen. Bovendien kan een totaalprijs gunstiger zijn voor grotere projecten.

 • Ervaring: Als u een klusjesman kiest met veel ervaring in de branche, kan het verstandig zijn om een totaalprijs af te spreken. Dit geeft u de zekerheid dat de klus binnen het afgesproken budget wordt afgerond.

 • Vertrouwen: Als u het vertrouwen heeft in de klusjesman, kan het verstandig zijn om een uurtarief af te spreken. Dit geeft u flexibiliteit om eventuele wijzigingen in de klus door te voeren zonder dat dit direct extra kosten met zich meebrengt.

Het is belangrijk om te onthouden dat een goede klusjesman in Roermond eerlijk en transparant zal zijn over de kosten en dat u altijd vooraf duidelijkheid moet hebben.

Hamer-gereedschap

Check of uw klusjesman aangesloten is bij:

www.bouwgarant.nl

Bouwgarant.nl is een garantieregeling voor consumenten die gebruik maken van de diensten van aangesloten aannemers. Het is een garantie die wordt geboden om consumenten te beschermen tegen financiële risico's in verband met de bouw, verbouw of renovatie van hun woning. Bouwgarant.nl is er voor consumenten die zelf een aannemer kiezen voor de bouw, verbouw of renovatie van hun woning in Roermond.

www.vca.nl

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is een certificeringsysteem dat bedrijven in de bouw en industrie helpt om veiligheid, gezondheid en milieu op een hoog niveau te beheersen. Het systeem is ontwikkeld om de risico's op werkplekongevallen te verminderen en tegelijkertijd de kwaliteit van het werk te verbeteren.

www.vlok.nl

VLOK staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers in de Oliën- en Gas industrie. Het is een certificeringssysteem dat specifiek is ontworpen voor bedrijven in de oliën- en gasindustrie. Het systeem is vergelijkbaar met VCA en heeft hetzelfde doel: om de risico's op werkplekongevallen te verminderen en tegelijkertijd de kwaliteit van het werk te verbeteren.

www.komo.nl

KOMO is een keurmerk voor producten en diensten in de bouw, infrastructuur, milieu en gebouwgebonden installaties. Het keurmerk is bedoeld om de kwaliteit van deze producten en diensten te waarborgen. KOMO staat voor "Kwaliteitsborging voor de Overheid" en wordt vaak vereist door overheden voor aanbesteding van bouwprojecten. Het KOMO-keurmerk is een erkend keurmerk in Nederland. 

Laatste klussen

Klusjesman Roermond
Provincie: Limburg
Gemeente: Roermond
Straat: Wijershoflaan
Postcode: 6042 NC
Land: Nederland
Klusbedrijf Roermond
Provincie: Limburg
Gemeente: Roermond
Straat: Jagerstraat 6
Land: Nederland
Bob-de-Bouwer
Geen Bob in de buurt? Wij wel!

Vraag het ons!

Spoed? Vandaag geholpen!
Scherp tarief
Oud Holandse service
Echt vakmanschap

Wij doen ook:

Bestrating

Een mooie bestrating kan een grote bijdrage leveren aan de sfeer in een tuin. Laat uw bestrating doen door onze klusjesman in Roermond. Dan weet u zeker dat het tientallen jaren een mooi terras of oprit blijft.

Er zijn veel verschillende soorten, maten en kleuren tegels beschikbaar, evenals diverse legpatronen, zoals blokverband of elleboogverband. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende soorten tegels, zoals beton, klinkers en natuursteen. Spar met onze klusjesman in Roermond over uw wensen, dan denken we graag met u mee!

Metselwerk

Als het gaat om metselwerk zijn er verschillende soorten legpatronen mogelijk. Belangrijk bij het metselen is dat de stenen niet op elkaar gelegd worden zonder een patroon, omdat dit leidt tot een minder stevige structuur. De meest voorkomende legpatronen zijn halfsteensverband, steensverband, vlaams verband, klezorenverband en wildverband. In overleg met onze klusjesman in Roermond kunnen we het beste verband bepalen.

Buitenschilder

Het is belangrijk om de kozijnen en deuren van uw huis regelmatig te onderhouden. Dit kan door ons klusbedrijf in Roermond in te schakelen om het schilderwerk bij te houden. Hierdoor blijft uw woning of pand goed beschermd tegen weersinvloeden en zien de kozijnen, deuren en andere houten elementen er verzorgd uit. De prijs voor buitenschilderwerk varieert, afhankelijk van het materiaal en de oppervlakte. 

Dakkapel plaatsen

Een dakkapel is een grote investering die kan bijdragen aan het maken van extra ruimte in uw huis in Roermond. Ook de uitstraling van uw woning wordt mooier en de waarde ervan stijgt! Er zijn twee manieren om een dakkapel te installeren: prefab of op maat. Een prefab dakkapel is van te voren op een werkplaats gemaakt en wordt in één keer op het dak gezet, vaak door een klusbedrijf, in één dag. Een dakkapel op maat wordt ter plaatse op het dak gemaakt en is arbeidsintensiever voor een klusbedrijf om te installeren. De kosten voor een dakkapel variëren voornamelijk afhankelijk van het gekozen materiaal en of het prefab of maatwerk is. Wij plaatsen regelmatig dakkapellen in Roermond.

Verbouwingen

Heeft u zin in veranderingen in uw woning? Toe aan iets nieuws of meer ruimte? Dat is het verstandig om professionele hulp in te schakelen om dit te realiseren. Er zijn oneindig veel opties wanneer het gaat om verbouwingswerk. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe muren, een aanbouw of uitbreidingen, het plaatsen van een dakkapel. Onze klusjesmannen in Roermond werken snel en zorgvuldig met oog voor een perfecte afwerking, zodat u zelf geen omkijken hebt naar de klus. Het is wel van belang om goed voorbereid te zijn voor een verbouwing. Maak dus een plan, budget en ontwerp vooraf.

Buitenkant stuccen

Het stuccen van uw buitenmuren is een effectieve manier om de uitstraling van uw huis te verbeteren. Bovendien biedt het stucwerk bescherming voor de gevel. Er zijn drie soorten stucwerk die buiten gebruikt kunnen worden: gepleisterde plint, schuurwerk en spachtelputz. Houd er rekening mee dat u in Roermond wellicht een vergunning moet aanvragen voor dit soort werk.

Timmerwerk

Ons klusbedrijf in Roermond voert verschillende soorten timmerwerk uit. Denk bijvoorbeeld aan het maken en plaatsen van een schutting of het installeren van een houten veranda. Daarnaast komt een klusbedrijf ook langs voor een dakkapel, tuinhuis, inbouwkast, serre, carport en vlonder. Zijn de houtenkozijnen kapot of aan het rotten? Laat ze dan vervangen zodat u geen last meer heeft van tocht of lekkage in de ramen. Een klusbedrijf uit Roermond zorgt ervoor het wooncomfort hoog blijft en uw woning of bedrijfspand de waarde behoudt.

Zonwering plaatsen

Bent u op zoek naar bescherming tegen de zon voor uw huis in Roermond of heeft u kortgeleden zonwering gekocht en heeft u hulp nodig bij de installatie? Een professionele klusser van ons kan u helpen met deze taak. Van het ophangen van rolluiken, het bouwen en plaatsen van een zonnescherm tot het installeren van knikarmschermen: alles is mogelijk. We nemen uw wensen in acht en zorgt ervoor dat de klus snel geklaard is.

Onderhoudswerk

Een klusjesman van KlusbedrijfWijzer in Roermond kan worden ingeschakeld voor al het onderhoudswerk aan uw woning. Dit omvat een breed scala aan klussen, zoals het vervangen van dakramen, ramen of kozijnen, evenals reparaties aan de gevel. Ook dakwerk, zoals reparaties aan een schuin of plat dak, vallen onder onderhoudswerk. Het is verstandig om regelmatig een klusbedrijf in te schakelen om uw woning te inspecteren en eventuele gebreken snel te verhelpen. Want het scheelt veel geld als problemen snel aangepakt worden.

Onze klanten aan het woord

Nathan Heijmans - 17.07.2024

uit De Lier

Na onze verbouwing waren er nog enkele kleine klussen over. Mijn aanvraag bij Klusbedrijfwijzer werd snel behandeld en binnen een week stond er een klusjesman voor de deur die alle klussen opknapte.

Milan Huls - 16.07.2024

uit IJmuiden

Met vijf kinderen is het handig om een extra toilet in de woning te hebben. Maar ik had zelf geen idee hoe ik dat dan aan moest pakken. Jullie loodgieter heeft dat afgelopen zaterdag voor ons gedaan. Geen ochtendfile meer 🙂

Huub Scherms - 20.07.2024

uit Tilburg

We keken altijd uit op een kaal stuk grond naast ons huis. We wilden hier iets mee doen, maar het kwam er steeds niet van. Totdat een vriend van ons ons introduceerde aan een hovenier.

Bob-de-Bouwer
Geen Bob in de buurt? Wij wel!

Vraag het ons!

Spoed? Vandaag geholpen!
Scherp tarief
Oud Holandse service
Echt vakmanschap

Gevel impregneren

Een gevel beschermt uw huis in Roermond tegen diverse weersinvloeden. Wanneer de gevel niet meer goed beschermt en er zich vochtplekken binnen het huis voordoen, is het tijd voor een gevelrenovatie. Er zijn verschillende soorten gevelrenovatie, zoals het reinigen van de gevel, het vervangen van stenen of het opnieuw voegen. Het is ook mogelijk om de gevel te impregneren.

Installatiewerk

Installatiewerk omvat enkele taken zoals het installeren van een keuken, sanitair of verwarming. Laat een professional ui Roermond komen om bijvoorbeeld een hr-ketel te installeren, elektriciteit aan te leggen of waterleidingen aan te leggen. Bovendien is het een optie om een professional een airconditioning op te laten hangen in huis, of om hulp te vragen bij het aansluiten van kranen of het ophangen van een afzuigsysteem.

Tegelzetten

Wilt u een klus voor het zetten van tegels uitbesteden? Huur dan een klusbedrijf uit Roermond in. Bij het zetten van tegels zijn er verschillende opties beschikbaar. De kosten worden beïnvloed door het uurtarief, het soort tegels en het materiaal. Veelgebruikte tegelsoorten zijn keramische tegels en natuurstenen. Naast het materiaal, speelt ook het legmotief een rol. Als u een bepaald motief wilt, zal de prijs hiervan hoger zijn. Dit geldt ook voor de grootte van de tegels, grotere tegels zullen meer kosten.

Keukenverbouwing

Is jouw keuken toe aan een opknapbeurt? Laat dan een klusbedrijf in Roermond de complete keuken of een gedeelte ervan renoveren. Bij een keukenrenovatie moet u denken aan het vervangen van keukenkastjes, het keukenblad, deuren en bijvoorbeeld de koelkast. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de keuken en wat uw wensen zijn ten aanzien van materialen en apparatuur.

Badkamer

Is de badkamer in uw woning in Roermond verouderd en toe aan een nieuw uiterlijk? Laten dan de badkamer opknappen door een professioneel klussenbedrijf. Zij zorgen niet alleen voor een grondige renovatie, maar geven u ook advies over de verschillende opties die er zijn. Het is belangrijk om na te denken over uw wensen als u de badkamer gaat verbouwen of renoveren. Overweeg de indeling, of u bepaalde elementen wilt behouden of juist alles wilt vervangen, welke tegels u wilt gebruiken en welke verlichting u wilt hebben.

Leidingwerk

Leidingwerk is meestal het verhelpen van lekkage bij de waterleiding of het installeren van nieuwe leidingen. Roep een klusbedrijf in Roermond op voor hulp bij leidingwerk of als u problemen heeft met uw cv- of hr-ketel. Onze klusjesmannen in Roermond beschikken over de juiste kennis en zullen na afloop controleren of alles goed functioneert. U kunt dus rekenen op goede hulp, vakkundig advies en professionaliteit.

Vloer leggen

Vloerbekleding is ook een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw woning. Wil u een nieuwe vloer laten leggen? Huur dan ons klusteam uit Roermond in die deze klus voor u doet. De keuze voor een bepaald type vloer is afhankelijk van uw wensen en wat past bij de rest van het interieur. Er zijn veel materialen waaruit u kunt kiezen zoals parket, laminaat, vinyl, tapijt of tegels. Elk van deze soorten heeft specifieke eigenschappen, dus overweeg goed wat voor u belangrijk is, zoals kosten, onderhoud, uitstraling en veiligheid. 

Traprenovatie

Is de trap in jouw woning verouderd en toe aan vernieuwing? Laat dan een klusbedrijf de trap renoveren of vervangen. Er zijn veel opties beschikbaar als het gaat om trappen, zoals open en gesloten modellen, rechte trappen of varianten met een kwart of wenteltrappen. Naast het type trap is ook het materiaal van belang, zoals hout, metaal of beton. Als u geen compleet nieuwe trap wilt, is het ook mogelijk om de trap te renoveren door alleen de treden te vervangen.

Behangen

Het oplakken van behang is een lastige taak. Veel huwelijken lopen er op stuk. Waarom zelf doen als er bedrijven zijn die (veel sneller en netter) dit voor u kunnen regelen? Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de klus en weet u zeker dat het op de juiste manier wordt gedaan. Er zijn veel verschillende soorten behang beschikbaar, niet alleen in termen van materialen, maar ook in kleuren en motieven. Dit maakt het vaak lastig om een keuze te maken. Laat u daarom adviseren door onze klusjesman in Roermond.

De kwaliteit en duurzaamheid van behang hangen af van het gebruikte materiaal. Er zijn een aantal veelgebruikte soorten behang, zoals duplex, vinyl, acryl, vlies of glasvezelbehang.

Stucwerk

Er zijn diverse soorten stucwerk beschikbaar, met veel opties kan het soms lastig zijn om een keuze te maken die aansluit bij uw wensen. Er zijn 5 veelgekozen soorten, namelijk spackspuiten, sausklaar, behangklaar, sierpleister en schuurwerk. Als u op zoek bent naar een betaalbare manier van stucen, dan is spackspuiten een goede optie. De lage prijs is te verklaren doordat het klusbedrijf gebruik maakt van een spuitmachine.

Saus- of behangklaar stucwerk wordt gebruikt als de ondergrond niet egaal is. Er wordt dan een pleisterlaag aangebracht, die wordt afgewerkt zodat u daarna het oppervlak kunt verven of behangen. Sierpleister is een stevig stucwerk dat gemakkelijk onderhouden kan worden en een decoratieve afwerking geeft aan plafond of muur. Tot slot is er nog schuurwerk, dat een unieke uitstraling geeft aan de ruimte en vaak wordt toegepast in vochtige ruimtes.

Riolering

Een goed werkende riolering is van groot belang voor een woning. Het is niet verstandig om zelf aan de slag te gaan met het plaatsen of verleggen van leidingen en rioleringen. Dit is een taak die het beste door een professioneel klusbedrijf wordt uitgevoerd. Door ons team in Roermond bijvoorbeeld. Wij zorgen niet alleen voor het aanleggen van riolering, maar sporen ook eventuele verstoppingen op en repareren lekkages. Bovendien zorgen wij voor een juiste aansluiting zodat afvalwater correct wordt afgevoerd en er geen problemen optreden met het toilet.

Bob-de-Bouwer
Geen Bob in de buurt? Wij wel!

Vraag het ons!

Spoed? Vandaag geholpen!
Scherp tarief
Oud Holandse service
Echt vakmanschap
Altijd dichtbij

U bent op de kluspagina van Roermond, u kunt onze klusjesmannen ook vinden in Sittard en Stein en Tegelen.

Onze klusjesmannen doen onder andere de onderstaande werkzaamheden in Roermond:

 • Monteren keuken
 • Aanrechtbladen
 • Vernieuwen kastjes
 • Bijplaatsen kastjes
 • Plaatsen toilet
 • Plaatsen bad/douche
 • Sloopwerkzaamheden
 • Repareren van witgoed
 • Vloerbedekking

 • Laminaat
 • Betegelen
 • Stuken
 • Aanleg sanitair
 • Verven
 • Monteren
 • Demonteren
 • Toilet
 • Badkamer

 • Radiator plaatsen
 • Slopen
 • Tegelen
 • Verstopping verhelpen
 • Plaatsen nieuwe kranen
 • Verhelpen lekkages
 • Kraan repareren
 • Lopende toilet repareren
 • Radiatoren installeren

 • Aansluiten wasmachine
 • Profielen plaatsen
 • Gipsplaten zetten
 • Stuccen
 • Verven
 • Plaatsen schutting
 • Bouwen van een vlonder
 • Maken van tuinmeubels
 • En meer...

Ons klusbedrijf kan u helpen met een breed scala aan klussen, van kleine reparaties tot complete renovaties. Dit omvat onder andere tuinonderhoud, verf- en schilderwerk, reparaties aan verwarming en sanitair, keuken- en badkamerrenovaties, dak- etc.

Er zijn net zoveel uurtarieven als dat er klusjesmannen zijn. Ze zijn er die voor 25,- euro zwart en onverzekerd een klus aanpakken... Maar als je een goede, ervaren, verzekerde klusjesman zoekt, die garanties geeft, dan beginnen de prijzen bij ongeveer 40,- euro per uur.

Dat is een goede vraag! Het stikt van de aanbieders zoals Werkspot, Zoofy, Klussenier en Casius. Als je zeker wil weten dat je een goede klusjesman in Roermond vindt, neem dan contact op met ons!

Wij werken werkt door heel Nederland en ook in Roermond en Aan de Rijksweg - Asenray - Asselt - Boukoul - Einde - Herten - Leeuwen - Maasniel - Merum - Ool - Swalmen - De Weerd - Wieler.

Als je contact opneemt met een klusjesman, dan ben je in het gunstigste geval pas na enkele weken aan de beurt. Dat is niet handig bij een spoedklus. Daarom komen wij vandaag nog langs als het haast heeft!

Scroll naar boven