Dakdekker

Klussers

Renovatie

Moeten er nodig renovatiewerkzaamheden verricht worden in uw woning? Kijk dan eens naar de mogelijkheden op onze website. Wij bieden niet alleen vakmanschap maar zijn ook deskundig op het gebied van woningrenovatie. Via KlusbedrijfWijzer vindt u de voordeligste offertes bij u uit de buurt. Het aanvragen van een offerte is slechts één klik op de knop.

Voordelig renoveren

Er zijn subsidies vanuit de gemeente beschikbaar voor particuliere woningverbetering en energiebesparende maatregelen. Kijk op de website van uw gemeente of uw project hiervoor in aanmerking komt. Ook zijn er klussen waar u 6% btw voor betaalt in plaats van de gebruikelijke 21%. Het isoleren van uw woning is hier een voorbeeld van. Renovatie- en herstelwerkzaamheden, stukadoren, schilderen en behangen vallen ook binnen deze categorie.

Renovatie oude woningen

Bij het renoveren is het belangrijk dat de huidige staat van het huis behouden wordt. Onze vakmannen zorgen er voor dat de renovatie naadloos aansluit. Dankzij het deskundige werk van onze vakmannen zal de huidige waarde van de woning niet verloren gaan. Wij begrijpen als geen ander dat vooral bij oudere woningen het belangrijk is dat de woning zijn originele staat behoudt. Onze vakmannen hebben ervaring met deze werkzaamheden en zorgen ervoor dat uw huis haar unieke uitstraling behoudt.

Badkamerrenovatie

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u graag de badkamer wilt renoveren. Een keer een andere kleur en inrichting, de badkamer is simpelweg al erg oud of u heeft altijd al een ligbad willen hebben. Wij bieden vakmannen die deze dromen laten uitkomen. Naast het betegelen van de badkamer, installatiewerk en de verlichting kunnen zij verzorgen. Onze mensen denken graag met u mee en zijn op de hoogte van de nieuwste trends. Mocht u nog niet precies weten hoe en wat dan kunt u ook altijd een gesprek aanvragen met een van deze klussers. Zij helpen u graag met uw badkamerrenovatie.

renovatie-binnenkant

Renoveren?

Neem dan contact met ons op.

Renovatiedak

Gevelrenovatie

De muren zijn belangrijk voor de uitstraling van uw huis. Dit is immers datgene wat gezien wordt door een ieder die van buitenaf naar het huis kijkt. De status van uw gevel is dan ook van belang, hoe vaak komt het wel niet voor dat de gevel in verval komt door aanslag en het verdwijnen van de voegen? Er zijn verschillende manieren om dit tegen te gaan. Zo zou de gevel schoongemaakt kunnen worden. Wij hebben vele deskundigen op dit gebied. Zij zijn bijvoorbeeld experts op het gebied van stoom-, chemische, laser- of mechanische reiniging. Ook kunt er aan denken de voegen te vervangen, wat uw huis een totaal andere uitstraling geeft. Onze klusjesmannen adviseren u graag welke vorm van gevelrenovatie voor u het voordeligst is. Neem contact met ons op en ontdek wat er voor u mogelijk is.

Restauratie

Het is een investering die zorgt dat de waarde van uw woning behouden blijft. Restauraties zijn werkzaamheden die in iedere woning voorkomen. Hoe ouder uw woning, hoe groter de kans dat er onderhoudswerk nodig is. Wij raden u aan niet te lang te wachten met het raadplegen van onze vakmannen voor het onderhouden van uw woning, om zo onnodige kosten te voorkomen. Het restaureren van uw woning hoeft niet in één keer te gebeuren. Het is verstandig om te kijken waar de onderhoud het belangrijkst is. De vakmannen van KlusbedrijfWijzer helpen u graag verder. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de onderhoud van uw woning. Wij nemen u het werk uit handen.

Kleine reparaties

Blijven de kleine klusjes maar liggen? Heel herkenbaar natuurlijk. Denk bijvoorbeeld aan stucwerk, elektriciteitswerk, installatiewerkzaamheden of andere kleine reparaties. Onze vakmannen helpen u bij een reparaties waar u zelf geen kennis van heeft of simpelweg de tijd niet voor heeft. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen en hebben voldoende kennis op het gebied van veiligheid en wet- en regelgeving.

Duurzaam renoveren

Groene energie wordt ieder jaar belangrijker. Dit geldt ook voor woningen. Woningen worden tegenwoordig voorzien van een energielabel, die aangeeft hoe milieubewust de woning is. Een goed label, zorgt voor een hogere waarde van de woning. Een investering in het duurzaam maken van uw woning heeft u er dan ook weer snel uit. Als u onderhoud wilt plegen aan uw woning kunt u dit op een duurzame manier doen. Bijvoorbeeld door dubbel glas aan te schaffen of uw woning te voorzien van goed isolatiemateriaal. Dit zal grote verschillen opleveren. U hoeft minder te stoken om het warm te hebben in huis. En dus zullen uw energiekosten dalen. Door duurzaam te renoveren doet u niet alleen het milieu een plezier maar ook uw portemonnee. Onze vakmannen voorzien u graag van een advies over de mogelijkheden voor het duurzaam maken van uw woning.

Renovatie-groot
Adres(Vereist)

Garanties en tarieven

Bij KlusbedrijfWijzer zijn we er trots op dat we hoogwaardige diensten leveren tegen betaalbare tarieven. We begrijpen dat renoveren een belangrijke investering is en daarom bieden we uitgebreide garanties op al onze werkzaamheden.

Neem contact met ons op

Bij KlusbedrijfWijzer zijn we toegewijd aan het leveren van de best mogelijke service aan onze klanten. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige klusser, neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze ervaren professionals staan klaar om u te helpen.

Scroll naar boven